Installatie- en montageservice

Belangrijke mededeling montage- en installatie

Het spijt ons zeer, maar het is tijdelijk niet mogelijk om onze montage- en installatieservice in te schakelen. Wij zitten namelijk tot en met september 2020 volgeboekt. Excuses voor het eventuele ongemak. 

Aircoplein montage- en installatieservice

Aircoplein heeft een eigen montage- en installatieafdeling. Wij verzorgen nette montages en installaties, waarbij stofvrij werken een belangrijke rol speelt. Ook voor goed onderhoud en service kun je bij ons terecht, welke installatie je ook hebt.

Vanzelfsprekend zijn wij hiervoor in het bezit van de nodige opleidingen en diploma’s. Zo garanderen wij een professionele en veilige werkwijze. Met onze duurzame producten en deskundige montage garanderen wij een resultaat waar je nog jaren plezier van heeft.

Onze koeltechniek is ideaal voor bedrijven en ondernemers zoals slagerijen, bakkerijen en supermarkten. Zelfs archieven en scholen maken gebruik van onze diensten. Een gekoelde ruimte kent immers enorm veel toepassingen. Wij nemen alles van het installeren tot onderhoud uit handen.

Graag zouden wij geheel vrijblijvend op locatie langskomen om de situatie te bezichtigen en een prijsopgave te doen. Zo komen wij en jij niet voor verrassingen te staan. Interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden door te mailen naar [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x