Toebehoren

Ons assortiment airco toebehoren

Ben je op zoek naar toebehoren, onderdelen of accessoires voor een airconditioner? Dan ben je bij Aircoplein aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan airco toebehoren. Zo hebben we vele verschillende montagematerialen die nodig zijn voor het monteren en installeren van een airco. Kijk ook zeker naar ons airco installatiepakket. Hierin zitten alle benodigdheden die je nodig hebt om zelf een airconditioner te monteren op de vloer of op de gevel.

Elektra materialen voor airco's 

Daarnaast hebben we ook verschillende elektra onderdelen, leidinggoten, werkschakelaars en aircotubes. Ook deze producten zijn handig bij het monteren van een nieuwe airco, of voor het vervangen van onderdelen in een airco die niet goed meer functioneren.

Onderhoudsproducten voor airco's

Vergeet ook zeker niet te kijken naar de onderhoudsproducten in ons assortiment. Zo hebben we verschillende reinigingsproducten waarmee je jouw airconditioner goed kunt schoonmaken. hierdoor verbetert de kwaliteit van de lucht en gaat je airco langer mee.

Wij raden aan om zeker even te kijken naar de Advanced Onderhoudsset. In deze set zitten verschillende reinigingsproducten, onder andere voor het reinigen van vervuilde condensors en verdampers. Ook vind je een ontstopper voor het schoonspoelen van een condensafvoer en een geurneutralisator voor na het onderhoud.  

Kortom: Aircoplein heeft verschillende handige producten voor het monteren, installeren en onderhouden van een airconditioner of een ander klimaatsysteem.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x